Mr. Marilet Hollants staat voor onderstaande rechtsgebieden geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Orde tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Arbeidsrecht
Advisering en ondersteuning aan zowel werkgevers als werknemers op het gehele gebied van het arbeidsrecht, waaronder:
Reorganisatie en individueel ontslag
Arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden
Loongeschillen
Ervaring/deskundigheid : vele adviezen en procedures sinds 1985, lid van de Vereniging arbeidsrecht advocaten Breda/'s-Hertogenbosch, 10 jaar redacteur van de uitgebreide Kluwer Praktijkgids Arbeidsrecht en ruim 12 jaar redacteur van het maandblad Personeel&Recht.

Familierecht
Binnen dit rechtsgebied wordt gespecialiseerde rechtsbijstand geboden bij:
Echtscheidingen, einde samenlevingscontracten en alimentatie
Civiel Jeugdrecht
Ervaring/deskundigheid: vele adviezen en procedures op het gebied van echtscheiding, alimentatie, omgang, curatele, gedwongen opnames/zorg, jeugdrecht Zowel de Juridische Specialisatieopleiding Familierecht als de Specialisatieopleiding Mediator met succes afgerond, lid van de vereniging Familierechtadvocaten en scheidingsmediators (vFAS). Bij echtscheidingen op gemeenschappelijk verzoek en geschillen omtrent alimentatie kan gebruik worden gemaakt van mediation. Daarbij wordt voldaan aan de kwaliteitseisen conform de richtlijnen van de vFAS.

Psychiatrisch patiƫntenrecht
Rechtsbijstand in het kader van gedwongen opnames/zorg onder de Wet verplichte GGz en de Wet Zorg en Dwang


Privacy Statement Advocatenkantoor Hollants