Mr. Marilet Hollants verleent deskundige hulp op de volgende rechtsgebieden:

Arbeidsrecht

Advisering en ondersteuning aan zowel werkgevers als werknemers op het gehele gebied van het arbeidsrecht, waaronder:

Reorganisatie en individueel ontslag
Arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden
Loongeschillen

Ervaring/deskundigheid : vele adviezen en procedures sinds 1985, lid van de Vereniging arbeidsrecht advocaten Breda/'s-Hertogenbosch, 10 jaar redacteur van de uitgebreide Kluwer Praktijkgids Arbeidsrecht en ruim 12 jaar redacteur van het maandblad Personeel&Recht. Auteur van de boekjes 'Het Nieuwe Werken 2012' en 'Het Nieuwe Werken onder het nieuwe arbeidsrecht 2015' in de reeks Actueel recht voor P&O, uitgever Vakmedianet te Alpen a/d Rijn.

Familierecht

Binnen dit rechtsgebied wordt gespecialiseerde rechtsbijstand geboden bij:

Echtscheidingen, einde samenlevingscontracten en alimentatie
Procedures in het kader van de Wet bijzondere opnemingen psychiatrische ziekenhuizen (Wet bopz)

Ervaring/deskundigheid: vele adviezen en procedures sinds 2001 op het gebied van echtscheiding, alimentatie, omgang, curatele, bopz. Zowel de Juridische Specialisatieopleiding Familierecht als de Specialisatieopleiding Mediator met succes afgerond, lid van de vereniging Familierechtadvocaten en scheidingsmediators (VFAS) en lid van de Mediatiorsfederatie Nederland(MfN).

Mediation

Bij zowel arbeidsrechtelijke geschillen als bij echtscheidingen op gemeenschappelijk verzoek kan gebruik worden gemaakt van mediation. Daarbij wordt voldaan aan de kwaliteitseisen conform de richtlijnen van de VFAS en/of MfN.

Privacy Statement Advocatenkantoor Hollants